Oct 31, 2011

My 1000th Follower

Assalamualaikum & hye semua! Malam ni penulis rasa sangat² gembira sambil lompat² atas katil (hiperbola...) sebab bila bukak blog ni tadi, ternampak angka 1000 kat widget follower tu!


Thanks yer rieyana ynn, sebab jadi follower ke-1000 blog ni. Penulis cuba jugak cari blog dia tapi tak jumpa. Awak memang takde blog eh? Tak lupa juga kepada semua yang dah follow blog penulis, terima kasih banyak²! Harap korang selalu lah baca entri di blog light|shadow.

Mungkin ada yang cakap, ada follower ribu-ribu dapat apa? Bagi penulis, follower adalah sebab utama penulis bersemangat nak update blog. Lagipun kalau orang dah follow blog kita, maksudnya diorang berminat dengan apa yang kita kongsikan.

Okaylah, nak sambung tengok family outing. Good-bye!

P/S: Earning BE penulis agak abnormal sikit. Dear nuffnang, help me!!

5 comments:

Paris Lipton said...

untglaaa hehe, cayok2

ummi rahimi said...

tahniah...i punya 83 orng je..sobsobsob...

tak pe,pelan2 dayung..hahahh

Cik Kasih said...

wah..tahniah2!

Ahmad Hisyam said...

@Paris Lipton & @Cik Kasih

tenkiu ;)

Ahmad Hisyam said...

@ummi rahimi

nanti mesti rmai lg org follow, kne rajin sikit...