Oct 28, 2011

10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak

Hello everibadi! Kali ni nak buat entri cuci mata. Mesti ramai yang suka kan? Terutamanya kepada mak-mak datin di luar sana...lol!


Penulis tengok sekarang makin ramai kaum wanita yang berminat pasal bola. Boleh jadi, mereka² kat bawah ni jugak salah satu faktor utama? Hehehe. Bukan senang tau nak cari gambar diorang ni, berpeluh jugaklah. So just sit back & enjoy the view... ;)

10. Ricardo Kaka
(Brazil & Real Madrid)


9. David Beckham
(England & LA Galaxy)


8. Fernando Torres
(Spain & Chelsea)


7. Nuri Sahin
(Turkey & Real Madrid)


6. Gerard Pique
(Spain & Barcelona)


5. Cesc Fabregas
(Spain & Barcelona)


4. Jesus Navas
(Spain & Sevilla)


3. Yoann Gourcuff
(France & Lyon)


2. Cristiano Ronaldo
(Portugal & Real Madrid)


1. David Silva
(Spain & Manchester City)

P/S: Ada terfikir nak buat list untuk pemain Malaysia pulak, tapi gambar susah nak dapat...

13 comments:

El said...

aku rasa ramai lagi yg patut ada dalam top 10. kalau aku, aku buang Nuri sahin, ronaldo, and gerrard pique.

aku masukkan Fabio coentrao, xabi alonso, and nicklas bentner

miss kinah said...

david beckham & cristiano ronaldo mmg hensem! robin van persie pun hensem! hehehe.... tp CR ttp topp!!

hhehehe :)

Paris Lipton said...

mne lampard ku!!! grrr

ummi rahimi said...

knp nasri x de? hahaha

Ahmad Hisyam said...

@El

aku pun sebenarnya pening gak nk pilih, yg pasti player spain mmg rmai yg ensem

Ahmad Hisyam said...

@miss kinah

awal2 nk letak gak van persie, tp reject last minute...

Ahmad Hisyam said...

@Paris Lipton

lampard x ensem! hehehe

Ahmad Hisyam said...

@ummi rahimi

nasri kiut ;)

Aiisyah Gazali said...

xknal pun dieorang ni.. huhu

Mira Adzlia said...

kacak ker mereka??bole la..haha :p

sue perbs.. said...

emmm.. kacak ke?pmain malaysia lgi kacak kot.. hehe

ayiel said...

i dunno wut to say

but i think err..robin v.persie should be at the first place haha

he's fr0m arsenal

Mz Aisya said...

uih kacak ke ni?

ada orang dari kepong lagi kacak. hehe