Feb 23, 2009

Tag Dari Hantu Keluarga? ;p

Sebenarnya dah lama penulis ditag oleh Eddy tapi harini baru boleh bagi respon. Sorry la, ini pun baru je habis test Fluid. Memang lega gila bila dah habis test nih, ringan kepala otak den...

OK lah. Berikut adalah arahan yang perlu dipatuhi:
1. Go to your photo folder in your computer
2. Go to the 6th folder of photos
3. Go to the 6th picture in that folder
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Berikut adalah hasilnya..


Gambar Patrick Star ni penulis songlap dari internet. Kalau korang nak tahu, penulis punya key-chain kereta pun pak cik Patrick jugak! See!


Next person to tag:

Tak ada kot sebab konfem diorang dah kena tag dulu dek orang lain...

Bergambar dengan Eddy a.k.a hantu keluarga. (Eddy, ni semuanya idea Nik! Peace!)

Warung Keluarga, boleh dijumpai di area Gambang


1 comment:

eddy said...

haha
banyk la ko
nik nak kena nih...hak3
akir lagi antu dari aq tau...hehehe
anyway...thanx sbb jwb tag aq