Feb 19, 2009

4 Down. 1 More To Go

This week adalah week yang paling sibuk=tension=letih=geram sebab minggu ni jadual penulis pack dengan test. Start dengan test Thermo minggu sebelumnya & then subjek Math, Manufac & II..

Memang tak boleh rest langsung & tidur pun pukul 3,4 pagi. Rasa nak muntah pun ada duk mengadap lecture slide je berjam-jam. Habis je test II pagi tadi baru la penulis dapat rehat sikit. Yang paling best, kelas BI petang ni cancel! Hohoho.

Hari isnin depan ada 1 lagi test, subjek Fluids. Test last untuk test 1 ni. Wish me luck keyh!

Jealous betul tengok Zhurong tidur.



1 comment:

Bishrul Haffie said...

aku igt kau xbosan ngadap slide smpai 5-6pg pn xtdo lg
hahak