Jul 3, 2011

Rombongan Ke Seberang Takir

Okay, ini cerita seminggu yang lepas... Maklumlah sibuk sikit kebelakangan ni, kena ulang-alik Kuantan & Nogori Sombilan (aamboih! hahaha).

Entri penulis kali ni tentang majlis sambut menantu untuk kakak penulis yang kahwin 4 jun haritu. Kitorang berkonvoi dari Dungun ke Seberang Takir. Disebabkan cerita ni pun cerita lama, penulis tak nak tulis panjang², kita pakat² tengok gambar udah la ye...


Baju pengantin kaler coklat, tapi tema baju famili kitorang kaler biru.
Hmm, macam tak matching jek...


Posing berbackgroundkan pokok nangka pon menarik jugak kan? Hahaha

Lepas dah selesai semua urusan, kitorang sempat jugak pegi makan ikan celup tepung kat pantai Teluk Ketapang. Best! Lagipun harga makanan kat sini tersangatlah murah!

Itu saja, roger and out!

13 comments:

Anis anak wong said...

suke korea keh..haha..

intan.maisarah said...

nak kawin baju warna cokla jugak la

kyoshi_sousuke said...

meriah nyaa~

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@Anis anak wong

tipu la klo ckp x sukeeeeee...

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@intan.maisarah

bgus la dh decide awal2, bley cat satu rumah kaler coklat. br la matching! haha

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@kyoshi_sousuke

mmg meriah sbb rmai yg dtg!

Adem and Cats said...

sedapnya makan kenduri :)

blog saya ademncats

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@Adem and Cats

nasik minyak & bubur kacang! haha

aten qylah said...

seberang takir?teluk ketapang?dekat mana ehhh?aten duduk situuu,hee

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

dekat ngan sk ibrahim fikri kot.. x sure la. aten duduk area mn?

aten qylah said...

hehe.dekat sangatlahh tuu.aten duduk dekat kg teluk ktpang.sk ibrahim fikri dekat jgak ngan umahh

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@aten qylah

nanti boleh la blanjer air buah gelas besaaar...hehehe

aten qylah said...

haha,boleyh2