Jan 1, 2011

Twenty-Eleven

Assalamualaikum. Apa khabar semua? (ada gaya cikgu nak start kelas tak? saja nak bagi feel kat korang² yang masih bersekolah..hehe) Okay, pertama skali kepada semua yang baca blog ni, penulis nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU!!


Penulis tengok dah ramai yang ada azam baru untuk tahun baru ni. Baguslah kan, sebab awal² lagi korang dah ada target untuk tempoh satu tahun akan datang. Bagi penulis pulak, disebabkan mulai 3 Januari ni penulis akan berpraktikal selama lebih kurang 6 bulan, semestinya azam penulis adalah untuk buat yang terbaik sepanjang tempoh tu.

Tempat latihan industri (LI) penulis ialah di YTL Power Plant, Paka. Syukur sangat sebab dapat duduk kat rumah tapi perlu bersedia mental & fizikal terutama sekali kena bangun awal! Ah, citer je pasal LI ni jantung dah mula dup dap dup dap....Tolong doakan penulis dapat buat yang terbaik ya! Have a nice 365 days & days after that!

Psst. Apa azam 2011 korang?

2 comments:

ayaa alyy said...

happy new yearrrr !

zazaw said...

am tahun baru nak beli Mini Cooperrrrrr