May 1, 2010

Water-tube Boiler Project Turns To Water Tank Project

OK. Kalau korang pernah baca entri penulis sebelum ni, mesti korang dah tau aktiviti penulis yang paling 'best' lepas final exam ialah siapkan Projek Power Plant. Untuk projek ni group penulis kena buat prototype semacam steam generator/water-tube boiler dari barang² terbuang.....

So petang tadi kitorang gerak pegi BELI barang² 'terbuang' tu. Tapi ada satu lagi benda yang tak cukup, jadi tepat kul 10 malam tadi kitorang mulakan satu misi untuk dapatkan benda tu. Penulis tak boleh nak story lebih² pasal misi ni sebab ia dikalisikasi sebagai top secret. Malangnya misi kami malam ni tak berjaya. Walaupun sampai ke highway kami cari, tetap tak jumpa jugak benda tu..

Tapi malam ni adalah antara malam yang paling best sepanjang penulis berada di UMP sebab....




Yup, kitorang dah daki water tank tu.....hohohoho. Tiba² je rasa nak daki benda ni. Iye la... next sem dah pindah Pekan, dah takde chance nak datang sini lagi kot.

4 comments:

~bi[L]LY^LiL[L]Y~ said...

gile jeles...!

eDdY said...

waaa..da pandai pakai kot kat ujujg ayat tu..haha

Berd said...

gile jeles...!


((tiru bily lily))


woohhhoo!

ahmad hisyam said...

ada&berd--> xyah jeles, korg leh panjat tangki tu anytime....free plak tu. tp klo gayat, baik jgn. huhuhu

eddy--> xkan nak guna 'choi' plak....tak gitu?