May 16, 2010

Selamat Hari Guru

Bulan Mei ni memang full ngan hari peristiwa kan? Ada Hari Ibu, Hari Buruh, Hari Belia, Hari Jururawat.....macam² lagi lah. & hari ni, 16 Mei adalah Hari Guru.
So penulis nak ucapkan kepada semua cikgu, guru, ustazah, teacher & lecturer yang pernah mengajar penulis selama ni....

"Selamat Hari Guru"

Kat sini penulis nak kenalkan kat korang, cikgu yang paling penulis suka (semua cikgu pun penulis suka, tapi dia ni lain sikit, banyak bagi dorongan kat student dia. He's like an inspiration to me)....Encik Zahurin. Encik Zahurin ni ajar penulis subjek Computer Programming kat PASUM dulu. Penulis sangat² suka cara dia mengajar. Dia akan buat apa saja untuk buat student dia paham apa yang dia ajar. Dia sangat² kelakar & selalu mintak student panggil dia hokage (Ah, you hope! hahaha). Harap someday penulis dapat jumpa & pow milo paket dia lagi!


&& to my mum and my sis, Kak Ida & Kak Nur.....harap jadi cikgu yang best macam Ma & dapat hadiah berguni-guni! Hohoho. Tak lupa jugak kepada kawan² penulis & bloggers yang sedang, akan & telah jadi cikgu tu....selamat hari guru, didik la anak bangsa kita sebaik-baiknya.

Hokage wishing us good luck!


1 comment:

blackrosehunter said...

dia memang stail..hahaha..