Mar 3, 2009

Tag "Seksi" Oleh Aza

Sorry la Aza sebab lambat respon you punya tag ni ek. Mesti dah tak sabar nk tengok kan? huhuhu... Bukan apa, lama duk mencari gambar yang satu tu...ehehehe.

1. Tangkap @ sertakan 3 gambar anda yang anda rasakan paling seksi
2. Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan. Mungkin anda rasa senyuman anda masa itu seksi. Sertakan!!
3. Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi bagi anda
4. Tag 5 rakan-rakan anda yang seksi So, hasilnya...

Baju pink buatkan penulis rasa keseksian-ku makin menyerlah...wah!

Bukan senang nak dapat duit raya...*jangan fikir yang bukan² ye...yang muka terkejut tu abang penulis*

Ni la gambar yang penulis cakap awal² tadi. Banyak sangat folder, sampai dah tak ingat gambar ni dalam folder mana satu.

Nasib baik jumpa jugak... Gambar ini diambil masa sem 1, dalam kedai Cowboy. Seksi kan? Mana nak dapat beb, spek cyclop tuu...jangan gelak sudeyh... Makhluk dalam gambar: Fillah, penulis, Hafeez & Ijud. Walaupun kualiti gambar tak berapa bagus, kitorang tetap maintain seksi...hagaga.

Insan² yang penulis nak tag:

1--> Eddy
2--> Maoh
3--> Ada
4--> Fllah
5--> Lato

*To Aza, dah dapat tengok gambar² ni... Tak mahu sedih² lagi tau...

9 comments:

fillah88 said...

hahahah...aku rasa yang seksinye akak hang,bukan hang...prasan plak

Wahida said...

perghhh...ko ke yg buat aza sedih ari ni???

maoh said...

suke wat kontrovesi...

lighta shadowee said...

wahida.....not me lorh....

hajar said...

oit2...hehehe...
nk wt losak kt pges ney...
aq rse bkn bju pink yg seksi..
tp pose korng la...
heheheh..jgn mare...grau jer...

aza darla said...

hahahah.gmbr ngan akak mcm ngn gf :)
da,x sdeyh da
korang jaat lahh
isyam jgak ea terlibat dlm kes tuh
ahhahaha xD

lighta shadowee said...

hajar....ske losakkn blog org ek...
mn ko nye blog? aku nk losakkn jugak!!lol

~bi[L]LY^LiL[L]Y~ said...

ala..
tag~
utang dulu leyh~
haha..
gmbr lost~

nurani said...

picture yang second tu takde kontroversi ker.... cnfuse ni