Mar 24, 2009

Kejohanan Super Series 1 2009

Pada 21 Mac 09 bermulalah Kejohanan Super Series 1 yang dianjurkan oleh Pusat Sukan UMP dengan kerjasama Majlis Sukan Pelajar (MSP). Sebagai ahli MSP, 2,3 minggu sebelum tournament ni start lagi kitorang dah busy untuk pastikan program ni berjalan dengan lancar.

Tugas utama kitorang adalah mempromosikan Super Series & dapatkan sebanyak mungkin penyertaan dari pelajar UMP. Kenapa la tak ramai yang nak join Super Series ni ek? Kalau untuk acara bola 9 sebelah tak payah cakap la, penyertaan memang melambak² tapi untuk basketball 3on3, netball 3on3 dengan sepak takraw, nak cari penyertaan memang teramat la susah....adudu.

Apa-apapun alhamdulillah sebab acara Super Netball, Super Slam & Super 9's Soccer yang diadakan pada 21&22 Mac baru² ni berjalan dengan lancar. Syukur sebab ini adalah program pertama MSP untuk tahun ni.

OK lah seperti yang penulis janjikan, di bawah ni penulis post kan sekali gambar semasa kejohanan ni berlangsung...


Basketball 3on3 dengan netball 3on3 pun ada


Orang kuat MSP...hehehe

Ni masa lawan Em Five FC

Bergambar sebelum start final

Team Mosixers...korang memang best!

Seperti biasa, acara gigit medal...huhuhu


1 comment:

ikinluvbear said...

magicious yg sengal2 kuku ni pon ade kat msp neh...