Mar 22, 2009

Penat Tapi Berbaloi

Hari ini koleksi medal penulia bertambah lagi satu...(sorry la kalau post ni ada unsur² kebanggaan. Eh betul ke? Takde kan...)

Petang tadi, team penulis ditabalkan sebagai Johan Super 9's dalam Kejohanan Super Series 1! Perlawanan diadakan di padang besar, tapi 1 pasukan hanya ada 9 orang pemain.

Untuk tournament ini penulis jugak bertugas sebagai urusetia.So pagi² lagi dah terpacak dekat padang, nak kena setting tempat apa semua.

Dalam tournament ni penulis main posisi wing-back. Nak kena naik turun naik turun...memang penat! Habaq hang! Ditambah pulak main masa matahari berdiri tegak atas kepala. Tapi walaupun penat, penulis rasa memang berbaloi sebab boleh jadi johan sulung Super 9's. Untuk pengetahuan korang, Super Series ni akan dijadikan kejohanan tahunan kat UMP ni.

Namun ada jugak bad news:
1. Penulis punya boot dah rosak! (Baru je pakai 2 kali...adeh)
2. Warna tona kulit ni dah bertambah dengan mendadak (Mana taknya..macam main dekat Gurun Sahara! Panas yang amat)

Medal Super 9's....

Boot gua...(Gambar diambil sblm boot ni rosak...sob3)

P/S: Report & gambar² semasa kejohanan akan diupdate dalam post akan datang. Harini gua terlampau penat, nak tidoooOOoo

6 comments:

~bi[L]LY^LiL[L]Y~ said...

TahNiaH!! =)

lato said...

waaaa...
terer la abg syam men..
mng ag..
huuhuuuu...

eddy said...

nak otograf boley??? (^^)

dextrike said...

wahhh, tahniah2.. ha'ah, abanggg, nak otografff! :D

hajar said...

tahniah2...terer la kamu...
bley jd sifu..aq pn nk men gak..ngeh3..

lighta shadowee said...

to billy, lato & hajar: tqtqtq!!! act bukan aku yg terer, tp team aku yg terer....aku cukopkan org jer...hehehehe

to eddy & dayah: nk otograf?? tggu la dpan umah korg, nanti 'abg' kasi kat posmen...hehe