Mar 25, 2009

Awards From Eddy!

Thanks to Eddy my teddy sebab sudi bagi award dekat blog yang korang sedang baca ni.

Rules:

1) Copy image kat atas ni.

- Dah ada kat atas tu ^

2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni.

- Eddy = my jam loceng + antara penyebab utama penulis buka blog ni + suka main bowling + ketua rumah yang paling best (nama pun Eddy da best...iya tak?)

3) Send kat mana² 5 blogger yang kamu suka.

Okeh, penulis nak bagi award ni kepada:
:: Maoh
:: Dayah
:: Tiqah Tuty
:: Tapaque


2 comments:

atiqahtuty said...

eh ak pn dpt award? wahaa

dextrike said...

kamuuuu... mekasehhh ye.. ;)