Jun 16, 2011

I'm Surprised!

Pembaca sekalian, harini penulis nak bercerita sikit. Sikit je, tak banyak. Cerita ni bermula dalam pukul 12 tengahari semalam.

Biasanya penulis & trainee yang lain lunch kat dalam YTL je sebab semua dah bawak bekal. Tapi sebelum waktu rehat, Hada ngan Asma beria sangat ajak makan kat tepi pantai. Penulis dah rasa pelik sebab plan ni macam tiba² je, lagipun jarang dibuat orang kot, camping pukul 12.30 tengahari! Hahaha.

Jadi bertolaklah kami bersebelas ke pantai Paka. Kitorang cari port baik punya, belakang Hotel Residence. Time awal² sampai tu, penulis tak perasan lagi. Tapi bila dah sembang² barulah perasan ada kek kat atas meja.

Ni haa. Kek punya lah besar boleh plak gua tak perasan...

Rupa²nya diorang dah plan nak buat surprise kat Nazira ngan penulis. Kek ni sempena birthday Nazira & sekali ngan farewell penulis. Esoknya dah last day penulis berpraktikal di YTL.

Thanks sangat² korang! Susah² je... Penulis rasa terharu sangat, berat la pulak hati ni nak tinggalkan korang...

4 comments:

mia said...

woowww..kek tu sgt cantek la..

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

mmg cantek...sedap pulak tu! ;)

AliffRusli said...

wow... mne aci... asal time ak dulu ko x wat cmnih???

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

ak kan super senior, org syg lebih! hahaha. xde la bro, ak pun xsangka gak...