Dec 29, 2009

Avatar (2009)

Semalam penulis pergi tengok citer Avatar dekat ECM. Hajat hati nak tengok yang 3D, tapi tiket dah sold out. Time tu pukul 3.30 petang tapi yang pukul 10 malam pun dah tinggal seat yang paling depan je. Nak tak nak kitorang tengok je la yang versi biasa. Rasa cam rugi gak tak leh tengok yang 3D, bukan selalu kan keluar movie 3D...*sigh*



Grafik movie ni memang penulis tabik! Jalan citer dia pun best. Rating: 8/10. Duration citer ni 2 jam 30 minit. Lama kan? Tapi tak rasa ngantuk pun.

Habis je tengok wayang kitorang pergi KFC, pastu pegi ambil Dasuqi kat Terminal (dia baru balik dari JB), pastu pergi main bowling kat Megamall. Dasuqi dapat triple strike dan penulis tidak. Ceh! Nasib je tu...

P/S: Penulis nak Toruk Macto satu boleh tak? Nak yang real punya, bukan mainan yang dalam happy meal tu!

5 comments:

nurafiqahmohamadadnan said...

avatar?
ada yg kata x best.

ahmad hisyam said...

better than 2012. tp tak tau la feeqa suka ke tak jalan citer die.

~bi[L]LY^LiL[L]Y~ said...

alahai...
ak tgok free je...
on d way nk g pekan..
dlm bas lak tuh..
sygnye x dpt tgk ending..
hoho..

kupukupumalam said...

btul kan i ckp bestt!!!.....terkilan gak xleh tgk yg 3D....nex muvi jgn xajak kakak kamu ni yer..sian dia xde kete..=(

izzah said...

avatar best..xrugi tgk..