Nov 24, 2009

Banjir?

Kat tempat korang apa cer? Setakat ni rumah gua air belum naik lagi tapi kalau hujan makin lebat mungkin karam la umah gua ni. Mintak² hujan reda. Tadi gua tengok dalam berita, area Terengganu ni dah ramai yang berpindah sebab banjir. Jiran gua pun dah ada yang rumah diorang naik air tapi belum sampai peringkat kena pindah lagi la. Kat bawah ni ada beberapa gambar musim tengkujuh sekitar rumah gua. Credit to my sis yang snap gambar² ni semua.



Assalamualaikum, boleh kami masuk?


2 comments:

atiqahtuty said...

tsk3 terok neyh..tunggu ms je oopppss x sedar umah sndr hu3

ahmad hisyam said...

air dah surut dah. arini hujan kejap je....
umah ko pon nak karam jugak ke? hahahaha