Apr 2, 2011

It's Fry-day!

Ada apa dengan hari Jumaat? OK, setiap pagi Jumaat ada senamrobik kat tempat penulis selalu jogging & harini first time penulis join skali bersenamrobik...

Sebenarnya dah lama mengidam nak join, tapi sebelum ni malu² kucing sebab yang ada kat situ semuanya mak cik-mak cik. Nasib baik lah harini member penulis, si Aliff datang skali. So kitorang buat muka tebal je tumpang sekaki. Best jugak rupanya senamrobik ni.. step dia boleh tahan mencabar, kitorang main bantai jer asal bergerak...ehehe

Lepas solat Jumaat, penulis & Kak Nisa siap² ke Mesra Mall. Kat area Dungun ni, kedai kebanyakannya tutup hari Jumaat, cuma Mesra Mall je yang bukak. Kesian kan? Hari cuti tapi banyak kedai yang tutup....hmmm


Dekat Mesra Mall kitorang pergi makan kat Burger King. Ni la, kitorang punya breakfast+lunch+dinner! dari pagi, just minum air je....time tu dah kul 5 kot...huhuhu.

Lepas tu, kitorang pegi tengok wayang citer ni...

World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

Sebenarnya plan nak tengok citer Rango, tapi kat sini citer tu dah tamat tayangan so tukar la ngan citer ni. Jalan citer Battle LA ni okay, penulis paling suka dia punya special effects, memang nampak real. Dia punya sound pon terbaik...cuma olahan pasal alien tu agak kureng sket. Penulis bagi 3 bintang kat citer ni.

Kitorang keluar wayang dalam kul 9.30, terus bertolak balik. Tak leh balik lambat² sebab kat rumah takde orang...

P/S: Apa aktiviti hari Jumaat korang?

5 comments:

Izyan Masri said...

DAH BERZAMAN TAK SENAM ROBIK.TERUKNYA KAN :D

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

Teruk tu....nanti lemak buat kondo dlm bdn! trehehe

Azza Firza said...

makwe letewww , kihkih, visit u back here ! :)

Azza Firza said...

err, sorry, akk nisamenaip rupanyaa, tak perasan, kekeke

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@Azza Firza

Eh eh, tu bukan "nisamenaip" tu...
Thats my kakak kandung la....hahaha