Nov 9, 2011

Ber-BBQ Belakang Rumah

Entri yang dah terlewat 2 hari sebab baru² ni penulis leka dengan game Zuma. Mesti korang cakap bapak-tak-macho-budak-laki-main-game-Zuma! Lantaklah, game tu mencabar kot... Okay, dah lari topik da...

Hari Isnin baru ni penulis satu family ber-BBQ sekali ngan piknik kat belakang rumah. Kenapa belakang rumah? Sebab malas nak jalan jauh². Lagipun belakang rumah kitorang pun dah ala² taman pertanian gitu...hahaha.


Memang buat air liur meleleh...


Sambut sekali besday Abang Gie & Ateh


L.O.V.E

Ciao!

10 comments:

Mira Adzlia said...

mmg la..terliur tgk bbq itu...aish

miss kinah said...

first raya tu pun, dpt dging trus bbq..hehehe

cinnamon.com said...

belakang rumah la best jimat kos..tentu persekitarannya bersihkan..emm,nampak sedap..

Ahmad Hisyam said...

@Mira Adzlia

heheh..tgk la siapa yg masak...

starzieti said...

bestnye bbq ! :D

UniMeOw said...

zuma?
aku dah abeh kat galaxy...:p

Ahmad Hisyam said...

@miss kinah

samelah kite...

Ahmad Hisyam said...

@cinnamon.com

piknik yg save bajet ;)

Ahmad Hisyam said...

@starzieti

nyumnyum!

Ahmad Hisyam said...

@UniMeOw

woa..hebbak!