Jul 25, 2010

Jalan² Cari.....

Semalam pergi Teluk Cempedak, kacau tengok² budak Englink yang baru je lepas ber-explorace. Pastu pergi main bowling kat Megamall. Hmmm tiap² kali kuar Kuantan ni mesti buat benda sama jek, kalau tak main bowling, pergi tengok wayang, kalau tak pergi karoke, pergi main kat arcade. Cuma kali ni lain sikit sebab Akir, Ada ngan Dayah join skali...

Oh! Dah lama tak main pool kat Parkson, next week jom! Asyik main pool dalam fesbuk je, tak mencabar la bai....

Sekarang tinggal 1 sem je lagi untuk explore Kuantan ni. Tempat mana lagi nak pegi? Kena buat list ni. OK, cukup la kot penulis menaip kat sini. Sebab kalau tulis banyak² nanti takut ada akak yang sorang tu jeles pulak....hehehe. Sori mori la sis, sebab tak ajak keluar sekali semalam....



My eddy....aku mesti, wajib, terpaksa letak gambar ko kat sini sebab nampak hepi sangat²! Hahaha... Orang putih cakap kat aku, pictures speak louder than words... betul ke?

P/S: Bila nak start buat assignment Technopreneurship ni? 1st assignment ni, takleh malas!

3 comments:

nisa said...

eleh..sori kunon..xpe la sebbaek dia akak yg baek(walaupon sedikit cengeng)...weh,jum wat list travel around kuantan!!!!!..jum bwat expidisi jum..nak g lanchang x??best gak g sana..leh tggang n mandikan gajah..heehehe

ahmad hisyam said...

it sounds like zoOOO...tp cm best gk...
bpe jam nk smpi sane?

diriku said...

ha2..enjoy dlu..nt br wt assignmnt 2..