Mar 25, 2010

Evolusi KL Drift 2 (2010)

Pagi tadi bangun kul 9 lebih. Siap² terus pegi ambil borang kolej kat JHEPA. Awal² semangat gak nak apply kolej, tapi bila tengok syarat² kat belakang borang tu macam 'harapan' je nak dapat duk kolej Pekan. Lagipun kolej tu still in construction entah siap entah tidak. Jadi sekarang tengah pikir nak apply kolej ataupun nak cari umah sewa. Adoi kes² macam ni memang buat penulis pening. Dah la citer pasal kolej ni. Masalah tu aku nak letak tepi dulu, sekarang nak story pasal movie KL Drift 2.



Dah setel ambil borang, penulis, Nik, Eddy ngan Hafez gerak pegi Kuantan. Sampai kat GSC, kitorang tak perlu beratur... terus pegi pilih seat je, sebab semalam Eddy dah reserve tiket ikut internet. Bimbang jugak kot² takde tiket, sebab arini first day movie ni kat panggung. Disebabkan harini hari khamis & kitorang pegi pagi, dapat plak student rate....6 hinggit je beb! Untung kan? Hahaha

OK. Berbalik pada movie KL Drift 2.... Part drift ngan part lumba² keter dalam movie memang gempaq, bangga jugak la orang Malaysia dah mampu buat filem aksi cenggini. Tapi jalan citer dia agak kureng sikit, maybe banyak sangat jiwang karat kot...
Rating: 7.5/10

Ni la antara kereta yang ada dalam KL Drift 2

Kali ni gua punya Sam berambut panjang pulak.
Nak tengok mamat ni cakap Cina? Lu orang tengok la movie ni..

Lepas dah tengok wayang, kitorang pun gerak pegi UMP Pekan pulak. Ada kelas Vibration dengan Power Plant. Enjoy² jugak, kelas kitorang tak pernah miss.


4 comments:

Cioara Andrei said...

Foarte interesant subiectul postat de tine. M-am uitat pe blogul tau si imi place si am sa mai revin sa-l vizitez. O zi buna

ahmad hisyam said...

mak aih, pebende ni? hye my friend, i can speak malay & english, a little arabic, mandarin & japanese language...but sincerely, i don't understand romanian...
(ade sape2 nk translate kan?)

kupukupumalam said...

uish..u hav fan from far far land nampaknyer..haha..cant help..tp hati-hati..takot ade yg xelok..*arap dia xphm*...hahahahahaha~...wes, laju jer g tgk wyg yer..huu.jeles*

ahmad hisyam said...

huhuhu....mesti la laju, kl drift tu...