Oct 11, 2009

Kak Ida's Open House

Harini my sis, Kak Ida ada buat open house. So penulis & family yang lain dah standby kat rumah dia sejak malam khamis lagi. Tolong apa yang patut...

Rumah kakak penulis ni kat belakang UIA Gombak. Ramai jugak yang datang tadi, agak letih walaupun harini kerja penulis makan aje... Hehehe. Usha² la gambar pada masa kejadian....


Kak Ida (berdiri) sedang layan member² cikgu sekolah


Abang Azrul pun sibuk melayan tetamu



Degan sepupu penulis, Chef Mazri




P/S: Malam tadi sempat pergi Convest kat UIA. Gerai² kat sana sangat banyak, tak macam eXpoconvo kat UMP. Sampai rumah Kak Ida pukul 12 lebih, disambut oleh Adam yg masih cergas akibat tido dia dah cukup time shift petang tadi. Siapa la mangsa berjaga malam harini...

4 comments:

nenek™ said...

bminat kt part anak buah tu je..haha

eddy said...

bro..
ko pon bukn nyer jenis tido awl..haha

lighta shadowee said...

nenek; semlm aku tdo kul 4pg! huhuhu

eddy; hui semlm aku ngantuk gile. naseb baek lps maghrib sempat tdo kejap. bangun2 akak aku ajak pegi convest.

nisa_ur sis said...

hehe..tp xsmpat amik pic kat conves uia laa..hu