Dec 31, 2011

Fenomena Air Pasang Besar

Assalamualaikum. 4 hari lepas berita pasal fenomena air pasang besar ni masuk paper, siap muka depan lagi. Time baca paper tu terkejut jugak sebab tempat ni sebelah je dengan tempat penulis jogging petang². Tak sangka pulak jalan kat situ dah rosak sampai macam tu.


Gambar² ni penulis ambil lepas jogging petang tadi. Sejak fenomena tu, boleh tahan happening jugak tempat ni sebab ramai yang datang tengok siap bawak anak² lagi...



Paling sedih bila tengok banyak pokok rhu yang tumbang. Nak boleh besar macam ni bukannya senang...


Kat depan sana kerja² baiki jalan masih lagi giat dijalankan. Tengok tu, jalan dah tinggal separuh.

Dengar cerita, malam² pun ramai jugak yang datang 'tengok ombak'. Memang jadi fenomena lah orang kata. Mungkin kat Dungun ni dah takde tempat lain nak lepak kot ;(

6 comments:

EnciK AxixOu said...

anda dk kt dungun k boh ?

maszull said...

assalamualaikum...wah fenomena besar la ni kan...

p/s selamat menyambut tahun baru 2012...:)

yanieyeap said...

kuasa tuhan..

Ahmad Hisyam said...

@AxixOu

ho la. org dgun gk ke?

Ahmad Hisyam said...

@maszull

w/salam wbt
sblm ni xde pn smpai mcm ni...
slmt tahun br jugak

Ahmad Hisyam said...

@yanieyeap

subhanallah