Aug 28, 2011

Segmen Rekemen Blog Bersama LIGHTA SHADOWEE

SEGMEN INI SUDAH DITUTUP!


Salam semua, penulis rasa eksaited sikit sebab ini first time penulis anjurkan segmen. Jadi korang mesti support dengan tanpa segan silu men-join-kan diri dalam segmen sulung Lighta Shadowee ni.

Tujuan utama segmen ni diadakan ialah untuk bagi peluang kepada semua blogger yang nak tarik pembaca baru datang ke blog masing-masing dan juga kepada mereka² yang nak ber-blogwalking dengan lebih efisien.

Disamping dapat promote blog korang secara percuma, korang mungkin berpeluang mendapat pembaca setia & menambah lebih ramai follower. Tapi semua tu bergantunglah pada kekuatan blog korang.


Camne nak join? Korang hanya perlu baca & ikut syarat² di bawah:

1. Kalau korang berminat, bolehlah jadi follower Lighta Shadowee. Tapi itu pun kalau korang berminatlah, tiada paksaan sama sekali.

2. Buat satu entri dengan tajuk Segmen Rekemen Blog Bersama LIGHTA SHADOWEE.

3. Copy paste pic rasmi segmen ini, dan letakkan pada entri anda tadi. Make sure linkkan pic tersebut ke entri ini (http://lightshadow88.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html).

4. Letakkan dua (2) link entri yang paling best/menarik/lawak dari blog korang sendiri. Part ni sangat penting! Pilih dengan bijak, supaya pembaca yang datang akan terus jatuh cinta dengan blog korang lepas baca entri tersebut. Kalau diorang suka dengan entri tu, konfem² diorang akan follow & keep updated dengan blog korang. InsyaAllah.

5. Kalau korang rajin & bermurah hati, bolehlah tag rakan-rakan yang lain. Lagi ramai, lagi meriah kan?

6. Lastly, tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini. Siap!



**Tarikh tutup belum ditentukan lagi, bergantung pada penyertaan. Kalau ramai yang berminat, penulis akan panjangkan tempoh segmen ni.

**Duit Raya RM500 & banyak lagi hadiah menarik untuk dimenangi. Cepat-cepat klik SINI!

**Korang dah join inibeloglistsaya? Kalau belum, cepat² picit SINI.

57 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

thanks ya ajak choki . insyaAllah nnty choki join ye :)

CikMiMiey said...

ting .. tong ...
tuan runah yang rajin ,
CM mai datang support segmen sulong di sini :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

Syaza Zul said...

Dah join :)

http://syazazul.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

afina rahmat said...

http://afinarahmat.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

sy tak reti nak link kan gamba la, jd sy letak link bawah gamba, bolehh kan ?

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@choki

klo dh join nanti tinggalkan link yer ;)

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@CikMiMiey

1st yg join. thanks sudi support! heheh

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@Syaza Zul

nape kluar blog not found eh? blog anda private kah?

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@afina rahmat

its okay... thanks ya!

Cacamarba said...

nak masuk ke taknak?
taknak masuk ke nak?
ish!

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@Cacamarba

jgn pikir byk, msuk jer... hehehe

are_tik25 said...

join!!

http://melatik.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

nadia fatihah said...

hai, nak join tapi jap2 lagi kot. hehe :D

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@are_tik25
suka dgn entri 10 mnt...hahaha

@nadia fatihah
bgus2 ;)

are_tik25 said...

hahaha...10 minit ye?? ngeee...:P

eyna lollipop said...

menjoinkan diri! :D

http://eynalollipop.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

FYA PELANG! said...

mahu join. nantikan. jgn tutup slagi fya tak join taw ^.^

asy faro said...

saye masih baru dlm blogging, jd...serious nak join segmen nie!!!

http://asyfaro.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

LADYHEART said...

thnkx di ats pelawaan yer..insyallah lady akan join..

~naddy~ said...

nad join
http://pelangihaty.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

mastersite said...

Salam...Blog S2IG Dah Follow

http://s2ig-the-blog.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@eyna lollipop

org ganu kite....
trima kaseh sudi joing. hahaha

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@fya

hahaha. ok2 syam tungguuuu

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@asy faro

happy blogging bro!
aku pun br akhir2 ni aktif berblog ;)

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@LADYHEART

same2. join jgn x join..

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@nad

thanks byk2 support segmen nih

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@mastersite

w/salam..
dh follow blog S2IG jugak!

Siti Nadzirah Zakariah said...

insyaAllah kalau sempat nad join. tengah dok memaham syarat2 nye nih. hehe.

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

saya join..:)

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@nad

OK. syarat yg no4 tu je yg beza sikit, yg lain lebih kurang je ngan segmen2 lain...

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@PeRmAtA bIrU

thanks yaw!

Pn. Sheila said...

salam... join gak...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

yui92 said...

joines sebelum iftar...

link

http://sesedaporen.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

thnxss

Anis anak wong said...

AHMAD HISYAM , DI SINI SEGMEN ANDA YG SAYE DA JOIN ,

http://anisneez.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen join..

ID Folower : NurReen

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@Pn. Sheila

terima kasih pn sheila ;)

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@yui92

suka baca entri2 tu. byk input!

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@anis

thanks & happy blogging!

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

@cik reen

thanks for joining ;)

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

amy roslan said...

visit mine :-)

http://sillywillybillybanana.blogspot.com/

Paris Hilton (xila) said...

udah join

http://puncakparis.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

tq!~

Nina K's Luviee said...

http://nina-wns.blogspot.com/2011/08/jom-join-segment-rekemen-blog-ligth.html

jom follow me!!!

Nina K's Luviee said...

http://nina-wns.blogspot.com/2011/08/jom-join-segment-rekemen-blog-ligth.html

sement menarik kat blog i

1.http://nina-wns.blogspot.com/2011/08/look-how-my-mind-worked-for-my-house.html

2.http://nina-wns.blogspot.com/2011/07/about-me.html

syuha zulkifli said...

Joinkan diri =)

http://athibe.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

SuKe-SukI KeHiduPaN said...

http://sukesukikehidupann.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

join !

- abdul hadi abdul muti - said...

nasi baik sempat join!!

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

Syarafi[skyforce331] said...

SAYA JOIN!! :)

http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

a d i n said...

I'm new, come and visit, =)




http://deadlyugly.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

**NH-Nurul Hidayah** said...

yuyuejoin :)

http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

~RizaL~ said...

halo.. rizal join ini segmen.. hehe

http://hanyaaku91.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

miss lyzeer said...

miss join sini ya =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

piccione blu said...

http://piccioneb-blu.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

EnciK AxixOu said...

saya join jugak ea...salam perkenalan untuk semua awak ! awak ! dan awak !

http://bulatitucircle.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

NurulAtiqah said...

join..
http://natiqahibrahim.blogspot.com

Mohd Ikmal bin Asmuni said...

joined your segment.....
dah follow you

http://mohd-ikmal.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

http://mohd-ikmal.blogspot.com/p/physics.html

PaK PiS said...

Saya support segmen ni ^_^
http://www.pakpis.com/2011/09/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html#.TmGJwvr9JQU

jebat said...

http://lightshadow88.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html