Aug 28, 2011

Segmen Rekemen Blog Bersama LIGHTA SHADOWEE

SEGMEN INI SUDAH DITUTUP!


Salam semua, penulis rasa eksaited sikit sebab ini first time penulis anjurkan segmen. Jadi korang mesti support dengan tanpa segan silu men-join-kan diri dalam segmen sulung Lighta Shadowee ni.

Tujuan utama segmen ni diadakan ialah untuk bagi peluang kepada semua blogger yang nak tarik pembaca baru datang ke blog masing-masing dan juga kepada mereka² yang nak ber-blogwalking dengan lebih efisien.

Disamping dapat promote blog korang secara percuma, korang mungkin berpeluang mendapat pembaca setia & menambah lebih ramai follower. Tapi semua tu bergantunglah pada kekuatan blog korang.


Camne nak join? Korang hanya perlu baca & ikut syarat² di bawah:

1. Kalau korang berminat, bolehlah jadi follower Lighta Shadowee. Tapi itu pun kalau korang berminatlah, tiada paksaan sama sekali.

2. Buat satu entri dengan tajuk Segmen Rekemen Blog Bersama LIGHTA SHADOWEE.

3. Copy paste pic rasmi segmen ini, dan letakkan pada entri anda tadi. Make sure linkkan pic tersebut ke entri ini (http://lightshadow88.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html).

4. Letakkan dua (2) link entri yang paling best/menarik/lawak dari blog korang sendiri. Part ni sangat penting! Pilih dengan bijak, supaya pembaca yang datang akan terus jatuh cinta dengan blog korang lepas baca entri tersebut. Kalau diorang suka dengan entri tu, konfem² diorang akan follow & keep updated dengan blog korang. InsyaAllah.

5. Kalau korang rajin & bermurah hati, bolehlah tag rakan-rakan yang lain. Lagi ramai, lagi meriah kan?

6. Lastly, tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini. Siap!



**Tarikh tutup belum ditentukan lagi, bergantung pada penyertaan. Kalau ramai yang berminat, penulis akan panjangkan tempoh segmen ni.

**Duit Raya RM500 & banyak lagi hadiah menarik untuk dimenangi. Cepat-cepat klik SINI!

**Korang dah join inibeloglistsaya? Kalau belum, cepat² picit SINI.

57 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

thanks ya ajak choki . insyaAllah nnty choki join ye :)

Student uniSZA said...

ting .. tong ...
tuan runah yang rajin ,
CM mai datang support segmen sulong di sini :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

Unknown said...

Dah join :)

http://syazazul.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

afina rahmat said...

http://afinarahmat.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

sy tak reti nak link kan gamba la, jd sy letak link bawah gamba, bolehh kan ?

ahmadhiSyam said...

@choki

klo dh join nanti tinggalkan link yer ;)

ahmadhiSyam said...

@CikMiMiey

1st yg join. thanks sudi support! heheh

ahmadhiSyam said...

@Syaza Zul

nape kluar blog not found eh? blog anda private kah?

ahmadhiSyam said...

@afina rahmat

its okay... thanks ya!

Rojak Punya said...

nak masuk ke taknak?
taknak masuk ke nak?
ish!

ahmadhiSyam said...

@Cacamarba

jgn pikir byk, msuk jer... hehehe

are_tik25 said...

join!!

http://melatik.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

nadia fatihah said...

hai, nak join tapi jap2 lagi kot. hehe :D

ahmadhiSyam said...

@are_tik25
suka dgn entri 10 mnt...hahaha

@nadia fatihah
bgus2 ;)

are_tik25 said...

hahaha...10 minit ye?? ngeee...:P

eyna lollipop said...

menjoinkan diri! :D

http://eynalollipop.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

Unknown said...

mahu join. nantikan. jgn tutup slagi fya tak join taw ^.^

Asy Faro said...

saye masih baru dlm blogging, jd...serious nak join segmen nie!!!

http://asyfaro.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

LADYHEART said...

thnkx di ats pelawaan yer..insyallah lady akan join..

~naddy~ said...

nad join
http://pelangihaty.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

mastersite said...

Salam...Blog S2IG Dah Follow

http://s2ig-the-blog.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

ahmadhiSyam said...

@eyna lollipop

org ganu kite....
trima kaseh sudi joing. hahaha

ahmadhiSyam said...

@fya

hahaha. ok2 syam tungguuuu

ahmadhiSyam said...

@asy faro

happy blogging bro!
aku pun br akhir2 ni aktif berblog ;)

ahmadhiSyam said...

@LADYHEART

same2. join jgn x join..

ahmadhiSyam said...

@nad

thanks byk2 support segmen nih

ahmadhiSyam said...

@mastersite

w/salam..
dh follow blog S2IG jugak!

Siti Nadzirah Zakariah said...

insyaAllah kalau sempat nad join. tengah dok memaham syarat2 nye nih. hehe.

Nilam suhana said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

saya join..:)

ahmadhiSyam said...

@nad

OK. syarat yg no4 tu je yg beza sikit, yg lain lebih kurang je ngan segmen2 lain...

ahmadhiSyam said...

@PeRmAtA bIrU

thanks yaw!

Sheila Adziz said...

salam... join gak...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

yui said...

joines sebelum iftar...

link

http://sesedaporen.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

thnxss

anis marissa said...

AHMAD HISYAM , DI SINI SEGMEN ANDA YG SAYE DA JOIN ,

http://anisneez.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen join..

ID Folower : NurReen

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

ahmadhiSyam said...

@Pn. Sheila

terima kasih pn sheila ;)

ahmadhiSyam said...

@yui92

suka baca entri2 tu. byk input!

ahmadhiSyam said...

@anis

thanks & happy blogging!

ahmadhiSyam said...

@cik reen

thanks for joining ;)

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

amy roslan said...

visit mine :-)

http://sillywillybillybanana.blogspot.com/

Unknown said...

udah join

http://puncakparis.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

tq!~

Nina K's Luviee said...

http://nina-wns.blogspot.com/2011/08/jom-join-segment-rekemen-blog-ligth.html

jom follow me!!!

Nina K's Luviee said...

http://nina-wns.blogspot.com/2011/08/jom-join-segment-rekemen-blog-ligth.html

sement menarik kat blog i

1.http://nina-wns.blogspot.com/2011/08/look-how-my-mind-worked-for-my-house.html

2.http://nina-wns.blogspot.com/2011/07/about-me.html

syuha zulkifli said...

Joinkan diri =)

http://athibe.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

SuKe-SukI KeHiduPaN said...

http://sukesukikehidupann.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

join !

- abdul hadi abdul muti - said...

nasi baik sempat join!!

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

khairulsyarafi said...

SAYA JOIN!! :)

http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

a d i n said...

I'm new, come and visit, =)




http://deadlyugly.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

Nurul Hidayah said...

yuyuejoin :)

http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

~RizaL~ said...

halo.. rizal join ini segmen.. hehe

http://hanyaaku91.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

Leeza said...

miss join sini ya =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

Haiza Sidek (bukan nama sebenar) said...

http://piccioneb-blu.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

EnciK AxixOu said...

saya join jugak ea...salam perkenalan untuk semua awak ! awak ! dan awak !

http://bulatitucircle.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

atiqahibrahim said...

join..
http://natiqahibrahim.blogspot.com

Unknown said...

joined your segment.....
dah follow you

http://mohd-ikmal.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

http://mohd-ikmal.blogspot.com/p/physics.html

PaK PiS said...

Saya support segmen ni ^_^
http://www.pakpis.com/2011/09/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html#.TmGJwvr9JQU

jebat said...

http://lightshadow88.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html