Oct 8, 2010

Esok Takde Eletrik?

Semalam terdengar berita yang tak best ni dari kawan² penulis. Announcement yang diterima lebih kurang camni:



Gangguan Bekalan Elektrik Di UMP Pekan.

Assalamualaikum, Untuk makluman warga UMP, pada 9 Oktober 2010, Sabtu. Terdapat gangguan bekalan elektrik di UMP Pekan akibat daripada kerja-kerja Re-Checking & Total shutdown MSB. Kerja-kerja akan dijalankan dari pukul 7.30 am - 5.00 pm, harap maklum.


Uish. Kul 7.30 pagi sampai kul 5 petang tuuuu. Time² semangat nak buat PSM ni la letrik takde...(semangat sebab lagi 2 minggu dah nak kena hantar kat SV) So secara otomatik nyer esok terpaksa la ambil mc dari buat PSM. Hehehe...


Ini bukan cobaan, ini betul-betul!
OK. Tukar sikit. Ini betul-betul coobaa'aannn....


3 comments:

~bi[L]LY^LiL[L]Y~ said...

biar betik...
aishh.. balek umah la camnie~
=)
heheh

ahmad hisyam said...

cet! umah dekat bley la...

asiah said...

tpt sy pun xde letrik sok,1malaysia kot