Apr 5, 2009

Majlis Anugerah Sukan MASUM 2008

Masa: 4 April 2009 / 8-11 PM
Tempat: Hotel MS Garden

Sebenarnya awal² lagi penulis dah pasang niat nak pergi selection silat malam ni tapi 2 hari lepas, Encik Pres cakap ada dinner untuk Malam Anugerah Sukan MASUM. So semua ahli MSP (Majlis Sukan Pelajar UMP) kena pergi. Pening jugak kepala nak pilih, last² penulis decide untuk pergi dinner ni.

Kitorang gerak dari UMP dalam pukul 6.30 petang. Naik bas UMP, yang besar pulak tu! Padahal angkut 10 orang je pun... On-the-way ke MS Garden, bas kitorang stuck pulak dekat pasar malam Kuantan. Banyak jugak kereta yang berbaris belakang bas. Siap pegawai perbandaran datang lagi tu...

Yang tak boleh blah, diorang sempat snap gambar bas kitorang dulu sebelum tolong clearkan jalan tu...lawak betol, mungkin bas kitorang ni rare bagi diorang kot...haha.

Dah sampai, kitorang solat dulu then terus masuk dewan. Makanan? Best wooo... Ada BBQ, ikan bakar, aiskrim, sup sirip ikan yu pun ada. Untuk kali ni, Robani &Roslinda Samsu dipilih sebagai olahragawan & olahragawati. Tahniah!

Tapi kan...part yang paling best ialah penulis dapat jumpa Shila Hamzah, siap dapat otograf lagi...hehehe (Bebudak laki² kat luar sana jangan jeles okeh...)

Kantoi pulak baju sama dengan Azim!

Berlakon je ni...

Gimik piala naik dari bawah then pusing²

Antara yang membuat persembahan malam tu. Shila!

Dengan ahliMSP

Bergambar dengan Dato'NC

Olahragawan MASUM 2008, Robani Hassan

Olahragawati MASUM 2008, Roslinda Samsu

Ko ade?


4 comments:

eddy said...

jeles ker??? (^^)

aza darla said...

hahaha
i saw u last nite laahhh
hahak
pkai bju btik kaler ijau ;)

lighta shadowee said...

adoi cmne leh x prasan aza ek?? rasenyer dh scan sorg2 yg nari mlm tu.....aza mekap tebal sgt kowt.....hehehehe

aza darla said...

ahahha
da tgk ta aza nye blog?
tgk ah
ouh aza nari plg dpn
both
utk tarian awal2 and mse 2nd tarian jgak
hee
;)
make up mmg tebal laa mlm tuh
kene lighting nnti x nmpk jgak
;)
heee